Rødovre

Rødovre bibliotek og TING indgik partnerskab d. 9 august 2010

Læs partnerskabsaftale mellem Rødovre Bibliotek og TING Community

Rødovre Bibliotek har været i drift med vores udgave af ding siden 16. maj 2011. Den er baseret på hovedsporet og udviklet i samarbejde med Reload.

Vi startede med at diskutere hvad vi ville med hjemmesiden fremover. Vi kiggede en del på statistik for den gamle side, hvad blev brugt og hvad blev ikke. Vi nåede frem til at skære helt ind til det vigtigste: Søgesystemet og formidling af bibliotekets materialer og arrangementer. Vi ville gøre det så enkelt som muligt.

Valget faldt på T!NG på grund af fællesskabet, Open Source tanken – og så fordi vi synes ding er det bedste system. Energien og den smittende entusiasme i projektet var også en grund.

Vi bruger ding.Place2book og planlægger at indføre mobile.T!NG.

Vi er et mindre bibliotek og har ikke ressourcer til de store udviklingsprojekter. Men noget af det, vi virkelig mener der skal kigges på er visningsformaterne. Specielt tilgængelighed og lokalisering er der mange brugere, der har problemer med. Det må kunne gøres bedre. Er der nogen der vil være med til det?

Lige som vi selv kontakter andre, når der er noget vi er i tvivl om, er vi meget glade for at kunne hjælpe de efterhånden ganske mange biblioteker, der har ringet eller skrevet til os for at høre om hvordan, vi greb det hele an. Bliv endelig ved med det.

Kontaktinformation

Lone Jensen, Biblioteksleder, Email: bhbltj@rk.dk