easy.TING

Vi er 14 biblioteker der i tæt samarbejde med Inlead udvikler funktioner og moduler til Ding2 hjemmesider.

I løbet af 2014 bliver vores grundplatform DDBs CMS, hvorpå vi benytter de ekstra funktioner og moduler, som allerede er blevet finansieret og udviklet af de deltagende biblioteker. Det er f.eks. del på facebook, selv definere hvilke Marc felter der vises i kataloget, konfigurerbare facetter, styring af sortering af værkposter, broken links, reservationsmeddelelser fra administrationssystemet vises.

EasyTING bibliotekerne vil gerne indbyde andre biblioteker til komme med ønsker til udviklingen og derved også være med til at finansiere – jo flere jo billigere bliver det for det enkelte bibliotek. De allerede udviklede moduler og funktioner stiller vi gerne til rådighed for andre Ding-hjemmesider. Det kræver blot en tilretning.

Du kan finde kildekoden her: http://ting.dk/wiki/easyddb-selvstaendige-open-source-modulerfeatures

Vi har et diskussionsforum via Yammer hvor nye ideer og tanker afprøves, inden udviklingen prissættes og derefter sættes til afstemning via vores udviklingsark.

EasyTING bibliotekerne har bl.a. disse moduler og funktioner, der er specielle for vores platform:

  • Publiceringsflow
  • Materialekarrusel og lister
  • Redaktionelle funktioner
  • Lister

De 14 biblioteker er: Allerød, Brøndby, Faxe, Halsnæs, Hedensted, Herlev, Hjørring, Hvidovre, Lemvig, Odsherred, Ringsted, Slagelse, Tårnby og Varde

For flere oplysninger er I velkomne til at kontakte EasyTING styregruppen:

Recent group content

Recent group activity

No activity yet.

Shout box

Only group members may post here.
There are no shouts to view.