Lea Lavdal's blog

Månedens Bibliotek i TING: Frederiksberg Bibliotek

Frederiksberg Bibliotek er Månedens Bibliotek i december. Kasper Hagel Madsen, bibliotekar ved Frederiksberg Bibliotek, fortæller i denne måned om arbejdet med at udvikle deres nye ding2 webside og giver også indblik i Personaliseringsprojektet, som Frederiksberg er projektleder på.  

Af Kasper Hagel Madsen, bibliotekar, Frederiksberg Bibliotek

TING på DrupalCon

        

Finurlige Fakta på din hjemmeside

”Vidste du at, Sennep på magisk vis genskaber broccolis cancer- og diabetes forebyggende egenskaber, der ellers går tabt ved kogning”?  (Kilde)

Månedens Bibliotek - Vejle

Ewan Andreasen, som er webudvikler og bibliotekar i Vejle, har i denne måned bidraget med en artikel om Vejle Bibliotekernes vej ind i TING. Artiklen giver et kort og præcist indblik i, hvad det vil sige at blive og være et TING-bibliotek med en Ding-baseret hjemmeside. Herunder hvilke udfordringer og fordele man som bibliotek kan opleve i den daglige drift af et Ding-site, og ikke mindst hvordan man i TING-fællesskabet sammen kan finde løsninger.

40 TING-biblioteker!

Ishøj Bibliotek er netop trådt ind i TING-fællesskabet, og det betyder, at der nu er 40 biblioteker på listen over TING-partnere. Vi er både stolte og glade for at se, hvordan fællesskabet vokser. Vi ser frem til et godt samarbejde mellem alle TING-partnere – et samarbejde, der forhåbentlig fører til ny initiativer, gode idéer og spændende tiltag.

Ishøj bibliotek, som er sidste skud på stammen har valgt at tilslutte sig TING og siger følgende om incitamentet herfor:

conXO - Ny leverandør

Vi byder endnu en leverandør velkommen i TING fællesskabet. conXO har allerede stor erfaring med både Open Source og biblioteksverdenen. I øjeblikket samarbejder conXO med Københavns Biblioteker om et projekt til håndtering af tidsskriftsforsider i Ding regi.

conXO siger følgende om deres forventninger til det nye TING-partnerskab:

Vi løfter i flok!

 … Og nu løfter Tønder også med. Vi er glade for at kunne byde Tønder Kommunes biblioteker velkommen i TING-fællesskabet. En af grundene til at Tønder har valgt at gå ind i TING fortæller de om her:

Sådan bidrager du til TING!

I TING er der mange måder at bidrage på!

Mange tror, at det primære og vigtigste bidrag er kode og moduludvikling, men faktisk er der mange andre bidragsmåder til fællesskabet, der er mindst ligeså vigtige for at bibeholde engagement og fremdrift i TING. 

Vi præsenterer her en række måder, hvorpå man kan involvere sig i og bidrage til TING.

Esbjerg - Månedens bibliotek

Denne måneds TING-bibliotek er Esbjerg. Og her fortæller webkonsulent Jesper Nørskov Søndergaard ved Esbjerg Kommunes Biblioteker hele TING historien.

Syndicate content