40 TING-biblioteker!

Ishøj Bibliotek er netop trådt ind i TING-fællesskabet, og det betyder, at der nu er 40 biblioteker på listen over TING-partnere. Vi er både stolte og glade for at se, hvordan fællesskabet vokser. Vi ser frem til et godt samarbejde mellem alle TING-partnere – et samarbejde, der forhåbentlig fører til ny initiativer, gode idéer og spændende tiltag.

Ishøj bibliotek, som er sidste skud på stammen har valgt at tilslutte sig TING og siger følgende om incitamentet herfor:

”Vi tror på fællesskabet og det samarbejdende biblioteksvæsen, - al erfaring viser, at sammen står vi stærkere. Et godt netværk er vigtig, bla. fordi vi gerne vil have indflydelse og tror på, at ved at dele viden, kommer vi længere. Det gælder både på det tekniske og redaktionelle plan”

Ishøj er et mindre bibliotek, der har begrænsede ressourcer på it-området, men på trods af det vil Ishøj gerne bidrage til fællesskabet f.eks. ved at hjælpe med det store testarbejde. Ishøj kommune indgår desuden i OS2 samarbejdet som ligner TING konceptet og ligesom DING2tal bygger hjemmeside i drupal.

Velkommen til Ishøj Bibliotek vi ser frem til at samarbejdet.

Læs mere om Ishøj bibliotek