conXO - Ny leverandør

Vi byder endnu en leverandør velkommen i TING fællesskabet. conXO har allerede stor erfaring med både Open Source og biblioteksverdenen. I øjeblikket samarbejder conXO med Københavns Biblioteker om et projekt til håndtering af tidsskriftsforsider i Ding regi.

conXO siger følgende om deres forventninger til det nye TING-partnerskab:

"conXO har som erfarne IT konsulenter i både det private og det offentlige rum bidraget aktivt til udbredelsen af forskellige genrer inden for Open Source baserede teknologier gennem en årrække.
CEO i conXO, Bent Larsen, er medstifter af OSL (Open Source Leverandørforeningen), og det er derfor nærliggende at deltage i et projekt som TING.
conXO har allerede en stor berøringsflade med biblioteker og har et mangeårigt kendskab til deres teknologiske udfordringer og daglige behov, hvilket i endnu højere grad gør partnerskabet med TING relevant.
Det er i høj grad interessant for conXO at indgå i et samarbejde, hvor der er mulighed for at bidrage med nyttig viden og know-how. Men gevinsten ved i et fælles forum at dele erfaringer og videreud-vikle på Open Source baserede webløsninger via sparring og vidensdeling er uvurderligt både i et proffessionelt perspektiv og et samfundsmæssigt.
conXO glæder sig til at komme igang!  "

Vi glæder os også til at komme i gang med samarbejdet - velkommen til conXO

Læs mere om conXO