Redia er også med!

TING er glade for at præsentere Redia som ny TING-leverandør!

Redia er en Aarhusiansk design- og softwarevirksomhed, der arbejder under mottoet Rethinking digital dialogue. Redia har allerede erfaringer med biblioteksverdenen, idet Redia i 2005 udviklede bibliotekernes Infogalleri, og siden har leveret formidlingsløsninger til mange af landets biblioteker.

Som TING-partner håber Redia på at få et endnu større indblik i bibliotekernes arbejde, og derved blive i stand til at skabe værdifulde løsninger til TING. Redia fortæller følgende om deres forventninger til samarbejdet:

"Gennem TING-samarbejdet håber vi på at få større indsigt i, hvad der sker i bibliotekernes backend-systemer. Det er eksempelvis vigtigt for os at holde os opdaterede på, hvornår nye OpenSearch-versioner lanceres og gamle ikke længere vedligeholdes. I vores formidlingsløsninger til bibliotekerne integrerer vi til adskillige bibliotekssystemer og indholdskilder, så vi har brug for at være på forkant med nye tiltag, opdateringer og ændringer. Vores håb med partnerskabet i T!NG er også, at vi får mulighed for at komme med ideer og input til TINGs udviklingsstrategier. Samtidigt ser vi frem til at indgå i kreative samarbejder på tværs af forskellige biblioteker. Vi arbejder i forvejen procesorienteret og i tæt samarbejde med vores kunder, da vi mener, at det skaber de mest værdifulde løsninger."

Vi byder Redia velkommen i TING-fællesskabet, og glæder os til det fremtidige samarbejde.

Læs mere om Redia på virksomhedens partnerskabsside