TING på DBs årsmøde 2012

   

T!NG til årsmøde i Frederikshavn

TINGs deltagelse i Biblioteksforeningens årsmøde d. 28. - 30. marts er veloverstået, og vi havde nogle herlige dage med livlig aktivitet og ikke mindst godt humør på standen. 

Der blev snakket og forklaret om TING, og vi var i den forbindelse glade for at kunne præsentere vores nye TING film og ikke mindst TING ebogen, som fremadrettet vil være centrale elementer i formidlingen af TING til nye interesserede. 

TING var så heldige at have en dobbeltstand til rådighed og kunne derfor tillade sig at opstille hele to fladskærme, en dedikeret til den seriøse formidling om TING, herunder præsentation af TING baserede hjemmesider, mens en anden skærm blev brugt til årets konkurrence, hvor en Xbox + Kinect var på højkant.

TING var i år repræsenteret af vores folk i Working Group og derudover ding.TING projektleder Gitte Barlach og councilmedlemmerne Bo Fristed og Mats Hernvall.

Årets T!NG konkurrence

I konkurrencen var spillet FruitNinja omdrejningspunkt, og vinderpræmien blev tildelt deltageren med højeste high score. I denne sammenhæng skal der lyde et stort tillykke til Henriette Smedebøl fra Odsherred Bibliotek, som vandt med highscoren 410. På billedet herunder fremviser Henriette stolt sin bedrift på vores flotte håndskrevne High Score board - flankeret af Niels Schmidt Petersen fra TING Working Group.

Nye T!NG partnere på vej..

Resultatet af årsmødet var gennemgående en masse positive tilbagemeldinger og ikke mindst kontakt og dialog med nye potentielle TING partnere. De mange nye kontakter, som TING fik etableret er vi i færd med at følge op på, og vi håber naturligvis at kunne præsentere nye partnere i nærmeste fremtid. 

Tak til alle jer der kiggede forbi TING standen :-)

Vi ses forhåbentlig til næste år.

TING Community

Kommentarer

Ting e-bogen

Lyder spændende med e-bogen. Kan man downloade den et eller andet sted?

Kun i PDF indtil videre

Vi afventer godkendelse fra Apple i forhold til publicering på iBook Store.

Den ligger i en PDF version her: http://ting.dk/sites/default/files/ting.pdf

Den mangler dog de interaktive elementer.

Tak

Den er jo helt fin, tak.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.