Tilmeld dig TINGs nyhedsbrev!

Som flere af jer nok ved, så besluttede vi for nogle uger siden at sende en brugerundersøgelse ud til TING communitiet med henblik på at få indblik i medlemmernes ønsker og syn på vores nuværende fællesskab. Det har været særdeles interessant at gennemgå besvarelserne og jeres beskrivelser af, hvordan I oplever communitiet, hvad i synes er vigtigt, og hvordan I ser fællesskabet fremadrettet. 

Til vores overraskelses viste vores brugerundersøgelse, at ca. 25% af vores medlemmer i TING, ikke er klar over at vi udsender et månedligt nyhedsbrev. Vi mener derfor der er god grund til, at lave lidt PR her på siden for vores nyhedsbrev, til dem som ikke kender til det.

TINGs nyhedsbrev handler grundlæggende om, at fortælle TING interesserede om projekter med relation til TING eks. Nye bibliotekspartnere og leverandørpartnere, samarbejdet med DDB m.m. Nyhedsbrevet bruges også til at annoncere om kommende events/workshops og seminarer. 

Hvis du er en af dem som ikke får nyhedsbrevet, men ønsker at få det, ligesom ca. 300 andre gør det i communitiet, så er der nedenfor mulighed for at tilmelde sig!!

Vi glæder os derudover til at vise jer flere af resultaterne fra brugerundersøgelsen, når vi har analyseret besvarelserne.

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Generelle nyheder fra TING Community