dskn's blog

Indhold+ - scan en bog og få mere at vide

Alle kender prisskanneren fra supermarkedet, så hvorfor ikke en bogscanner?

Aarhus Kommunes Biblioteker har i samarbejde med Redia A/S udviklet en materialeskanner til bibliotekerne – vi kalder den for Indhold+. 

Ny bibliotekspartner - Faaborg-Midtfyn

Via det fynske samarbejde bliver Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne nu også en del af TING community som bibliotekspartner.

TING er glade for at kunne sige velkommen til endnu en fynsk bibliotekspartner.

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne ser positive muligheder i et fælles Open Source projekt i bibliotekssektoren, hvilket netop også er en af årsagerne til de har besluttet sig for at blive partnere i TING.

Finurlige Fakta Apps

Finurlige Fakta udskrev i samarbejde med ODAA en konkurrence om at udvikle apps baseret på Finurlige Fakta datasættet i maj. Konkurrencen er nu afsluttet og vi modtog en række spændende løsninger, der virkelig udforsker mulighederne for at lave apps i bredden. Her er mange timers underholdning til både iPhone, Windowsphone og som webapp.

Vinderen blev Makeable der modtog 15.000,- for en flot iPhone app.

Månedens Bibliotek Slagelse Bibliotekerne

"Vi var tiltrukket af tanken om open source og den gode energi der var i projektet."

Ny kommune – ny hjemmeside

Ny partner: Nordfyns Bibliotek & Borgerservice

TING er glade for at kunne sige velkommen til endnu en fynsk bibliotekspartner.

Denne gang er det Nordfyns Bibliotek og Borgerservice, som har valgt at træde ind i TING samarbejdet og blive bibliotekspartnere.

Langeland Bibliotek er ny TING partner

TING er glade for at kunne sige velkommen til Langeland Bibliotek, som har valgt at gå ind i TING samarbejdet og blive bibliotekspartner.

Langeland Bibliotek ønsker at støtte udviklingsarbejdet i TING community, hvilket er en af grundene til, at de har valgt at blive TING partner. Bibliotekschef Anni Bagge Jensen udtaler følgende:

ding2tal bliver til DDB CMS

DDB har valgt ding2tal til DDB CMS og dermed bibliotekernes kommende hjemmeside. I TING er vi stolte over og glade for at kunne overdrage ding2tal til DDB, som dermed kan tilbyde landets biblioteker en fremtidssikret hjemmeside og formidlingsplatform til glæde for såvel biblioteker og borgere. 

Ny artikel om Bibliotekernes fælles databrønd

I seneste nr. af Perspektiv, udkommet juni 2013, kan du læse den spændende artikel "Bibliotekernes fælles brønd har udviklet sig". Artiklen beskriver nogle af de muligheder en fælles databrønd kan tilbyde bibliotekerne fremadrettet, i form af eks. tværgående udvikling, forretning og relateret data.

Tak for jeres deltagelse i brugerundersøgelsen!

TING brugerundersøgelse!

Som de fleste af jer nok har opdaget, så har vi den seneste måned kørt en brugerundersøgelse rettet mod alle medlemmer i TING Community.

Vi er først og fremmest meget glade for de mange udfyldte skemaer vi har modtaget - tak for det!

Syndicate content