Mulighed for at tilknytte indlæg til flere biblioteker

Jeg kunne ønske at det var muligt at tilknytte et blogindlæg til flere biblioteker.

Ofte er det ikke nok at lægge en information udelukkende på forsiden af hjem,esiden, da mange googler deres lokale biblioteks navn og går direkte til det lokale biblioteks side.

Som det er nu skal jeg oprette 19 enslydende blogindlæg til aakb.dk, hvis jeg vil være sikker på, at alle vores brugere på de aarhusianske biblioteker bliver informeret om noget generelt.

Grupper:

Kommentarer

Enig

I Vejle har vi kun 5 biblioteker, men er stadig enige i betragtningen - en nyhed/blogindlæg skal kunne tilknyttes flere biblioteker på een gang.

Indhold på tværs af filialer og andre biblioteker

Det er en interessant problemstilling som kan løses på forskellig vis.

Enten har man et samlet website som deler udvalgt indhold på tværs af filialer, men tillader filialernes egne forsider og andet indhold. Det kan f.eks. lade sig gøre i Ding2.

Alternativt skal man udvikle moduler, som gennemfører denne synkronisering på tværs af forskellige websites.

Denne sidste løsning er tildels løst mht. events, som man f.eks. kan køre via Kultunaut. Og den er tildels løst mht. anmeldelser via VoxB.

Anderledes forholder det sig med mere generelt at udveksle indhold på tværs af filialer og evt. andre biblioteker. Det vil kræve en central service hvor alt indhold man gemmer lokalt pushes til denne service. Efterfølgende skal et lokalt modul udtrække alt det materiale som enten skal publiceres direkte på sitet, eller evt. gennemgå en godkendelse for at publiceres.

 

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.