Unconference: Drupalcamp Aarhus, 18 - 20 juni.

2. juni 2010

Den 18 - 20. juni inviterer TING med partnere til unconference i Århus med fokus på Drupal og websites i en bibliotekssammenhæng.

Drupalcamp Aarhus arrangeres i samarbejde med TING, Århus Kommunes Biblioteker og Community OpenSource Bibliotek!. Campen sætter fokus på ikke bare ding.TING og Drupal men opensource, webteknologi og -design generelt i en bibliotekssammenhæng.

Drupalcamp Aarhus afvikles i unconference-stilen og opfordrer alle med en ide og noget på hjerte til at indsende forslag til en session. Programmet for campen opdateres løbende, men der er allerede en del biblioteksrelevante sessions på tegnebrædtet:

  • RDF og semantiske teknologier
  • Sub theming af ding.TING: Hvordan du tilpasser ding.TING til DIT biblioteksbrand
  • Designstrategier for integration af brugerskabte data i hjemmesiden
  • Integration med Facebook og andre sociale netværk
  • Hvordan bygger man applikationer oven på brønd.TING

Drupalcamp Aarhus er for alle interesserede: Redaktører, udviklingsmedarbejdere, webudviklere, TING-partnere, konkurrenter og generelt interesserede.

Campen er også et oplagt sted for bibliotekernes webteams at lære mere om Drupal - frameworket, der driver så forskellige sider som Berlingske.dk, Information.dk, whitehouse.gov og Danmarks to største bibliotekshjemmesider.

Priser er DKK 100,- som dækker hele campen inklusiv kaffe og frokost lørdag og søndag.

Om Drupal

Drupal er frameworket bag ding.TING-platformen, som lige nu driver Århus og Københavns Kommunes Bibliotekers hjemmesider og fremover vil være platformen for flere andre danske bibliotekswebsites.