TINGs nye hjemmeside er på vej

18. november 2010

Lige nu arbejdes der på højtryk for at udvikle en ny side til T!NG.dk.

Målet med den nye hjemmeside er, at give partnerne en bedre arbejdsplads, hvor det er muligt, ved hjælp af Open Atrium, at faciliteter de forskellige projekter.
På den nye hjemmeside vil hvert team og partner have deres egen side, hvor de kan formidle hvad de arbejder med, samt hvem de arbejder med. På denne side vil det være muligt at redigere indholdet selv, og derfor bestemmer man selv hvor meget og hvor ofte indholdet skal opdateres.

Som det er nu, er det kun muligt for Århus at poste nyheder, men i fremtiden vil det være muligt for alle der hører til et team eller er partnere publicere en nyhed om netop det de mener er vigtigt. Det skulle gerne være med til at give en hurtig og let måde at få vist sine nyheder når man mener det passer bedst.

Der vil også blive opfordret til at hver partner ligger sin partnerskabsaftale op på sin egen side på T!NG.dk. på den måde vil det være muligt for andre at se hvem der har de samme interesser, samt blive inspireret til mulige projekter.
Det ville være dejligt, hvis i hver især skriver en artikel – evt. omkring hvorfor I har valgt at blive partner, samt hvad I arbejder med omkring T!NG lige nu.

Den nye hjemmeside forventes færdig i midten af december og i løbet af den næste måned bliver indhold fra gnit.dk overført til siden.

I kan godt glæde jer for det bliver rigtig godt!