Mød TING.concept på standen til DBs årsmøde

25. marts 2010

TING.concept glæder sig til at vise de første brugergrænseflader frem på Danmarks Biblioteksforenings årsmøde i Esbjerg den 25. og 26. marts.

København og Århus lancerede i midten af marts deres nye bibliotekshjemmesider, som bygger på brønd.TING, der er udviklet af og i samarbejde med DBC.

På standen vil vi ligeledes fortælle om baggrunden og teknologien i TING samt mulighederne for at blive TING.partner og svare på de spørgsmål, der måtte være. I løbet af det seneste år har flere biblioteker tilsluttet sig TING.concept og vi håber på, at flere har lyst til at deltage. Se de foreløbige partnere og interesserede på: TING.map

Sammen med andre biblioteker og leverandører er der arbejdet på at forberede afløsningen af den nuværende konsortie- og partnerstruktur til at blive et egentlig Community med mulighed for vækst.

Desuden glæder vi os til at tage en snak om forventninger og fremtidsperspektiver for TING set i relation til de andre udviklingsprojekter i denne forunderlige biblioteksverden.

Vel mødt på årsmødet.
 

Grupper: