Java specialist til DBC

Til vores team af systemkonsulenter søger vi en ny medarbejder med kompetencer inden for Java.

Som systemkonsulent deltager du i udviklingen af vores nye serviceorienterede platform som medlem af et cross-functional scrum team.

Du vil få ansvaret for kvalitetssikring og udrulning af teamets nyudviklede komponenter samt være en central person i forbindelse med test og design af nye komponenter. Herudover vil du få et driftsansvar for de services og komponenter, der via vores change procedure er blevet sat i drift.

Vores software udvikles som Open Source i et Linux-baseret miljø. Vi er i gang med at omlægge alle vores produkter til en serviceorienteret arkitektur, som gør det muligt fleksibelt at anvende sub-set af vores produkter i en lang række sammenhænge.

Vi forestiller os, at du har en IT-relateret master- eller kandidatgrad og kendskab til Java-udvikling. Hvis du har erfaringer med andre moderne sprog, kendskab til continuous deployment eller andre agile metoder, vil det bestemt være et plus.

Systemkonsulenterne udgør et team på 9 medarbejdere i IT-Leverance afdelingen.

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (inkl. frokost) med flextid og evt. med mulighed for hjemmearbejde. Vi har særdeles gode ansættelses- og arbejdsvilkår, f.eks. seks ugers ferie, kantineordning, motionsrum m.m. Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC. Løn i henhold til kvalifikationer.

Har du brug for flere oplysninger?
Kontakt teamleder Piet Seiden eller vores personalekontor.

Din ansøgning skal sendes pr. mail til personalekontoret inden den 21. januar.
Vi planlægger at holde ansættelsessamtaler umiddelbart efter.