Indholdskanalen 2.0 afholder workshop torsdag den 7. marts på Odense Centralbibliotek

Indholdskanalen 2.0 har arbejdet på at udvikle en Open Source, Drupal-baseret løsning. Løsningen er nu klar og Indholdskanalen 2.0 websitet er i test!

 

Indholdsproduktion såvel som visningen af indhold på infoskærm foregår via et samlet website. Det er meget nemt at arbejde med og kræver overhovedet ingen installation.
Se et eksempel på en test-”kanal” her (der er tale om testvisning og derfor er layout, skrifttype og skriftstørrelse ikke udtryk for hvordan den endelige visning kommer til at se ud): http://service.indholdskanalen.dk/channels/b6d767d2f8ed5d21a44b0e5886680cb9/run

 

Vi afholder en workshop torsdag den 7. marts fra 10.15-15.00 på Odense Centralbibliotek. Her vil vi gerne vise, hvad systemet kan og hvor nemt det er at bruge.
I vil få mulighed for at blive oprettet som brugere, blive oplært i indholdsproduktion og administration af indhold til jeres skærme.
Workshoppen er helt uforpligtende – det er en chance for at se hvad vi har udviklet og vurdere, om det er noget, I ønsker at bruge på jeres bibliotek.
Vi sørger for frokost til deltagerne.

 

Tilmelding: Projektleder Dorthe Brandt Larsen på dbl@aarhus.dk eller tlf: 8940 9413 - senest den 27. februar.
Du vil modtage yderligere information snarest.
Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe med spørgsmål.