Billund ny TING partner og med ny TING-hjemmeside

TING Community kan hermed præsentere en ny partner i form af Billund Bibliotekerne og nok så interessant en helt ny Ding.TING hjemmeside.

Billund stod i december 2010 pludselig i den situation, at de skulle have udviklet en ny hjemmeside ganske hurtigt. I løbet af blot 14 dage og med hjælp fra Reload lykkedes det at få skabt en helt ny hjemmeside baseret på på Ding.TING. Endvidere har Billund allerede bidraget med en løsning i form af integration til KPI Index. I TING Community synes vi det er flot klaret, og vi byder dem samtidig velkommen i communitiet som ny partner. 

Bibliotekar og webmaster Mette Kulmbach udtaler følgende omkring samarbejdet:

"Vi er gået med i TING, da vi tror at det er den vej udviklingen går. Det er især muligheden for at lære af andre, den åbenhed der er, samt muligheden for at kunne følge med i de mange ting, der udvikles som er tiltalende. Det er meget inspirerende og motiverende. Selv om vi ikke er et stort bibliotek, så er et af vores mål at kunne være med hvor det sker. Det er helt klart i TING Community at vi ser en fremadrettet udvikling."

TING Community ser frem til samarbejdet med Billund og vil med interesse følge udviklingen af deres hjemmeside. Et udsnit af sitet ses herunder.

Grupper: