Test af Gale Science in Context (ny kilde i testbrønden)

 

Vi har lagt 23.089 poster fra Gale Science in Context i Testbrønden (Next). Der kan søges i posterne (metadata) lige som f.eks. katalogposter.

Posterne har relationen hasOnlineAccess med link til artiklen hos Gale. Da det er en licenskilde som skal igennem det enkelte biblioteks proxy, er der dog kun en del af den fulde URL, man får udleveret som "hasOnlineAccess". Der er et par placeholders, som skal udskiftes, så linket passer til det enkelte bibliotek. 

Øverst på denne wikiside er opsummering af hvad Science in Context er for en kilde: http://oss.dbc.dk/wiki/bin/view/Databroend/DataKilderScienceResourceCenter(Gale)

Og denne side rummer dokumentation af de forskellige relationer: http://oss.dbc.dk/wiki/bin/view/Databroend/OpenSearchDocRelations#Udlevering_af_fuld_URL_eller_del_af_URL

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at et eller flere biblioteker testede brugen af denne kilde i deres grænseflader. Særligt med fokus på, om I kan få det til at virke med den "URL" i får udleveret som hasOnlineAccess relation.

Grupper: