Shout box (bibOS)

Only group members may post here.
Projekt bibOS2 er igang og vi leder efter biblioteker som kunne være interesseret i at anvende løsningen. For mere info, kontakt projektleder Niels Schmidt Petersen - nsp@aarhus.dk
Jeg har læst lidt på evalueringsrapporten. Jeg kan ikke forstå, at I ikke kan printe ud. Hvis der er en HP netværksprinter til rådighed leveres næsten al Linux med HPLIP-drivere. Her i Rødovre kører det i hvert fald på Ubuntu.
Ja, vi er netop i gang med at teste alfaversionen på de tre projektbiblioteker. Der vil inden længe blive lagt mere info om projektet her på sitet.
Hvordan går det med dette prosjektet? Fikk dere satt opp en alfaversjon?
Kravspecifikationen er nu sendt ud til potentielle leverandører
Vi er ved at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse i Aarhus, Silkeborg og Odense for bl.a. at finde ud af, hvad brugerne egentlig bruger publikumspc'erne til. Det bliver spændende at se resultatet.
Vi er nu ved at være ved vejs ende med kravspecifikationen for bibOS1-løsningen. Den sendes inden længe til potentielle leverandører.
Projektet bibOS1 har indgået aftale vedr. evaluering med Kursuscenteret, som er en del af Silkeborg Handelsskole. Aftalen er uploadet og ligger under Documents.
I kan nu finde delrapporten fra hacklabbet under Documents. Plancherne fra grupperne er scannet ind og uploadet med delrapporten.
Vi er i fuld gang med at samle op på resultaterne fra hacklabbet. Arbejdet fra alle tre grupper bliver samlet i en delrapport, der skal bruges i projektets videre forløb.
Selv tak, Niels :-). Det bliver spændende at følge det videre arbejde.
Tak til alle deltagerne i hacklabbet. Folk var engageret og dagen bød på gode diskussioner og spændende udfordringer for bibOS1. Resultaterne af dagens arbejde vil blive lagt på TING.dk snarest.
Programmet for hacklabbet er ved blive færdiggjort.
Godt at se en masse nye medlemmer