Vejledning til udfyldning af Åbningstider - Office_hours modulet?

Er der nogen som har lavet en vejledning til de folk som skal udfylde åbningstiderne og evt. vil dele denne?

Synes det er lidt svært KUN ud fra modulet at gætte sig til hvordan det helt nøjagtigt skal bruges.

Kommentarer

Er det rette sted jeg har

Er det rette sted jeg har skrevet min meddelelse?

Måske er der ikke nogen som har lavet et dokument, men der er måske nogen som selv har indtastet disse på bibliotekernes hjemmesider og som jeg kan spørge til råds eller?

Er der overhovedet nogen som

Er der overhovedet nogen som ser og læser mine beskeder? Er det kun biblioteksansatte som kan få hjælp?

Jeg skal bruge det til mit toiletsite http://beta.findtoilet.dk/ som jeg laver gratis og hvor jeg giver ALLE adgang til at downloade toiletdata http://beta.findtoilet.dk/feeds/municipality

Hej Tine Det office-hours

Hej Tine

Det office-hours modul vi bruger i ding.TING er ret hårdt modificeret i fht. det originale contrib modul http://drupal.org/project/office_hours

Men i ding er syntaksen ÅRwUGE; fx 2011W10 som er uge 10 i 2011.

Og ja, det er ikke nemt at gennemskue og så vidt jeg husker mangler der også en hjælpetekst til netop dette felt.

mvh

Rasmus

Hjælpetekst?

Hej Rasmus

Først tak fordi du gav dig til til at svare.

Er der mulighed for at denne hjælpetekst bliver lavet i nær fremtid eller? Og hvis ja giver du så besked i dette forum eller privat til mig? Tak.

 

KH

Tine

Ikke til at sige

Det er ikke til at sige hvornår det bliver rettet, det kræver at core-team prioriterer opgaven og putter det på en release.

Jeg har netop oprettet en ticket så der er en chance for at det sker:

https://libraryding.lighthouseapp.com/projects/27862-hovedspor/tickets/1...

Virker OpeningHours stadigvæk til Drupal 6?

Det er 3 1/2 år siden jeg postede mit første indlæg om OpeningHours og efter jeg havde brugt ugevis på at finde ud af at bruge dette opgav jeg, men er nu igen blevet lidt interesseret i at bruge det https://www.drupal.org/project/opening_hours og har fundet http://mikkel.hoegh.org/blog/2013/07/20/presenting-the-opening-hours-mod... (Der er nævnt noget under Nota bene, der gør mig i tvivl), og vil ikke bruge en masse tid igen, hvis det ikke virker med Drupal 6, men vente og håbe på at jeg finder en som kan hjælpe mig med at opdatere sitet til Drupal 7 på et tidspunkt. :-)

Jeg har jo nu ud over et online map http://beta.findtoilet.dk/ også udviklet en Android app https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.findtoilet.app og forhåbentligt snart en iPhone samt Windows version, som indeholder nøjagtig de samme data som alle bliver opdateret automatisk, når der indsættes/rettes/slettes, så åbningstider ville jo også være en rigtig god info at have, men det fordrer jo selvfølgelig at kommunen vil udfylde disse i Drupal, men det håber jeg da.

Københavns kommune har jo også brugt det både online https://bibliotek.kk.dk/biblioteker og på smartphone https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.redia.libraryapp.custom....

God info - stod jeg lige og

God info - stod jeg lige og manglede :)