Fælles udvikling og funding af nye moduler mm

Er nu på vej hjem fra en veloverstået dag i Vejle, og smider nu en idé ud i cyberspace, som I andre kan tage op, kommentere, eller totalt ignorere.

Jeg har tænkt over, hvordan Ting ikke bare bliver endnu en pengemaskine for diverse udviklerhuse. Der er efterhånden en del biblioteker og leverandører i spil omkring Ting. Og der er for nærværende her på sitet eller på Libraryding ikke en "funktion", som samlet giver overblik over igangværende/kommende projekter. Det mener jeg, giver rig mulighed for parallelle udviklingsforløb, som jeg ikke tror var meningen med Ting.

Jeg forstiller mig at en blanding af Kickstarter og www.byggestart.dk, kunne give communitivet en chance for at følge hinandens nuværende projekter med henblik på at rationalisere sig til parløb om ens projekter med stor sandsynlighed for at spare nogle (eller mange) håndøre.

Mvh.
Michael Wilhjelm Christoffersen

Kommentarer

Glimrende forslag

Tak for dit indlæg. Det er relevante og gode idéer, som du bringer på banen. Netop projektsamarbejder og fælles finansiering er jo en af målsætningerne med vores TING fællesskab. Vil vil rigtig gerne kunne tilbyde de muligheder/funktioner som du pepeger, og Kickstarter og byggestart.dk synes jeg kunne være god inspiration til hvordan vi i TING kunne understøtte igangsættelse af nye projekter, og ikke mindst hvordan man kunne lægge projektopgaver ud til vores TING leverandører.

Jeg vil gå videre med dit forslag. 

Mange hilsner

Niels Schmidt Petersen

TING Working Group

Drupal i offentligt regi

Måske vil denne gruppe også ha' jeres interesse.