Integration til bibliotekssystem

 

Integration til DDE Libra

Overførsel af poster til Brønden
Axiell har udviklet et script (aka "ToTING") til udtræk af bibliografiske poster fra biblioteksbasen til brønd.TING. Nyeste version er 1.1.Biblioteket skal først have kørt et total-udtræk, og derefter inkrementale indberetninger af poster. Scriptet sættes op til at køre 1 x i døgnet. Vær opmærksom på, at der er bestemte trim i bibliotekssystemet, der skal sættes op.
Dokumentation:  "Systemadministration til DDElibra version 9.8. Indberetning af bibliografiske poster til brønd.TING version 1.1.

Version 1.1
Systemadministration
til
DDElibra version 9.8
AXIELL bibliotek A/S
juli
til
DDElibra version 9.8Det er vigtigt at tegne en vedligeholdelsesaftale på scriptet så biblioteket kan få nyeste rettelser samt dokumentation.

Adgang til DDE Libra Webservice
Biblioteket skal indgå en aftale  med Axiell om brug af DDE Libra webservices (aka ALMA), som er det API, Axiell stiller til rådighed mod bibliotekssystemet.
Nyeste version af DDElibra Webservices er version 9.8.44 (frigivet til download nov. 2010)
Dokumentation en består af: 1) Ændringsbeskrivelse, 2)  Dokumentation til DDElibra Webservices 3)  DDElibra Webservices schema

2)    Dokumentation til DDElibra Webservices
3)    DDElibra Webservices schema

SSL-certifikat på biblioteks-serveren
Der skal installeres et SSL-certifikat på Apache-webserveren. Dette kan biblioteket enten bestilte selv og dernæst få Axiell til at sætte det op på serveren. Eller biblioteket kan få Axiell til at gøre det hele for sig.
 

SSL-certifikat på ding-serveren
Der skal endvidere installeres et SSL-certifikat på den server, hvor ding hostes (f.eks. hos DBC). Denne host skal derfor kontaktes for at lave et "Certificate request" på det domænenavn man ønsker at benytte.  Man skal så selv gå videre til en certifikatleverandør. 

 

Integration til Integra

Når et Integra bibliotek ingår aftale om adgang til databrønden, vil der blive sat scripts op dels til overførsel af biblioteket katalogdata til Databrønden, og dels som en løbende natlig opdatering 
 
Biblioteket får desuden adgang til DBCs webservice (Open Ruth),. der håndterer integrationen mellem de administative data i Integra, og de bibliografiske data I brønden