Kurt-dbc's blog

Workshop om brøndens værkmatch

Den 7.6 afholdt vi en workshop på DBC værkmatch i brønden. Workshoppen havde deltagere fra AKB, Odense, KKB og DBC.

Udgangspunktet for workshoppen var at værkmatchen i den nuværende brønd ikke har levet op til de forventninger som vi alle havde til den, da vi implementerede den. Vi har forsøgt med andre tiltag for løse de problemer som den udstillede - alle med lidt eller intet held. Med den viden er tiden – efter vores mening – kommet til at kigge på andre måde at løse problemerne på end med værkmatchen.

Kvaliteten af software kan aldrig blive høj nok!

Her på DBC forsøger vi altid på at levere software af en høj kvalitet, der er testet og veldokumenteret. Jeg skriver forsøger fordi jeg ganske udmærket godt ved at det ikke altid lykkes.

Når det så er sagt, så er test noget vi faktisk arbejder en del med i Brønd-projektet. Vi har inden for de sidste 1 1/2 år automatiseret flere af vores test. Lige fra det vi kalder unit-test, der tester en meget afgrænset del af en funktionalitet
i systemet, til de mere vidt favnende accepttest, der tester store dele af systemet i en sammenhæng.

Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet 12.12.2011

Så er der igen lidt nyt fra DBC. I januar måned kommer der en ny version af OpenSearch webservicen i drift. Den får versionsnummer 2.1. Der er ikke ændret noget i WSDL fra 2.0 til 2.1 så skiftet til den skulle være ligetil. Den er dog beregnet på at man mindst kører version 1.7.x af ding.Ting.

Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet 18.10.2011

Så er der igen nyt fra DBC. Jeg skal beklage at det er så længe siden jeg har ladet høre fra mig, men vi har været igennem en lang analyse og design periode hvor vi teamet næsten 100% har koncentreret sig om at gøre sig klar til at implementere en ny datamodel i Brønden.

Vi er nu ude af analyse- og designfasen har påbegyndt en egentlig implementering.

Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet 31.8.2011

Så er vi vist alle kommet tilbage fra sommerferie :-)

Som I måske allerede har set af de udmeldinger der er kommet fra os i de sidste par dage så er en del af det vi har arbejdet på fra før sommerferien nu ved at blive sat i drift.
Jeg tænker her især på idriftssættelsen af version 1.2/1.3 af OpenSearch webservicen som giver jer mulighed for at selv at styre hvilke kilder jeres ding.TING skal have adgang til.

Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet 6.7.2011

Så fik vi SOLR sat i drift. Det skete den 27.6.2011 og var et udramatisk skift.

Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet 8.6.2011

Så er det igen tid til nyt fra DBCs brøndprojekt.

Vi har for tiden gang med 4 områder:

1) Vi er næsten færdig med at teste på SOLR(SunRise) så vi er ved at gøre klar til at skifte driftssystemet over til denne. Vi er lidt forsinket da et par småfejl har drillet os, men vi forventer at vi i uge 25/26 skifter til SOLR som indekseringsmaskine. Og dermed skulle vi gerne have løst problemerne med specialtegn og at f.eks. é ikke er lig med e osv.

Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet

Jeg er ProductOwner for OpenSearch eller Artesis Brønd som det nu hedder i DBC. Det er mig der styrer hvad projektet udvikler og priorierer i mellem de forskellige opgaver som projektet skal løse.

For at I også kan følge med i hvad DBC udvikler på i selve brønd-projektet vil jeg forsøge at give en status på projektet hver 14. dag her på sitet.

Syndicate content