Bo Weymann's blog

DBC Github er åben for deling

DBC Drupal projekter og rettelser i ding-core

DBC deler sin udvikling i DING på følgende måde:

Nyt fra DBC: Det migrerede Danbib/bibliotek.dk og DDB

I migrationsprojektet for Danbib og bibliotek.dk er defineret seks mål, der skal sikre, at de investeringer der gennem årene er foretaget i Danbib og bibliotek.dk, kan udnyttes fuldt ud i realiseringen af Danskernes Digitale Bibliotek.

Formålet med den fælles infrastruktur i Danbib og bibliotek.dk er at understøtte borgernes adgang til bibliotekernes fysiske og digitale materialer - Det hybride bibliotek.

Nyt fra DBC - Det serviceorienterede DanBib

Der pågår aktuelt en proces, der skal lede frem til et fælles udbud på nyt bibliotekssystem. Pt. har et antal kommuner svarende til knap 90% af landets indbyggere udtrykt interesse i udbuddet. I den sammenhæng er det relevant at give en orientering om DanBib's udvikling.

Bibliotek.dk.TING - ding.TING valgt som fremtidens platform til bibliotek.dk frontend

<

p>Styrelsen for Bibliotek og Medier og DBC har aftalt, at fremtidens platform for bibliotek.dk´s frontend skal basere sig på ding.TING. Mere konkret skal bibliotek.dk basere sig på den nye core version af ding.TING, der releases dette efterår ovenpå Drupal 7. På denne måde kommer den nationale løsning og de lokale løsninger til at spille aktivt sammen og dén synergi, der i den forbindelse kan opstå, er en af de meget væsentlige resultater af udviklingsarbejdet i TING samt en fremtidsorienteret beslutning i Styrelsen.

Vendor.TING møde på årsmødet

Vendor.TING - vi mødes på årsmødet

Leverandørpartnerne i TING opfordres til at tage vejen forbi udstillingen på DB´s årsmøde. Kom hen på standen og lad os få en snak. 
 
Der afholdes et møde i forbindelse med udstiillingen :
 
fredag 11. marts  kl. 10.30
 
Dagsorden:
1. Kort præsentation af de fremmødte
2. Drøftelse af ding.ting som platform for leverandørprodukter
3. Deling af viden 

<

div>4.

Biblioteksindhold der rykker - bibliotekernes originalproduktion og formidlingsartikler vigtigere end nogensinde

Indholds.ting hvad er det? I TING har der længe været en aktivitet omkring kilde.ting, content.ting - med andre ord, hvad skal der i brønden, og hvordan skal det ske? Men vi har længe vidst at bibliotekernes arbejde med formidlingsplatforme også inkluderer behovet for at give brugerne formidlingsartikler, tema-sites, nyt content - lavet af bibliotekarer og andre, rettet imod brugernes behov for at opleve biblioteksformidling, der giver noget ekstra, giver en oplevelse, en indsigt, en følelse af bibliotekernes merværdi.

Integrated Search versus Universal Search

 

I Forsknings- og Fagbibliotekerne taler de om det. I sammenhængen til Danskernes Digitale Bibliotek drøftes det. Spørgsmålet : Skal vi have en eller flere databrønde?Skal vi fokusere på Integrated Search eller Federated Search? 

Syndicate content