TING - Mission complete

Kære alle TINGSTERE

Det er mere end ti år siden vi tog initiativet til TING. Meget er sket siden og meget lever videre andre steder, her ikke mindst i regi af DDB. Det er også længe siden at der har været aktivitet her på siden, og www.ting.dk er lavet i en version af Drupal, der ikke længere sikkerhedsopdateres. 

Vi er ikke færdige med at formidle om hvad vi har opnået med TING og det mindsæt omkring udvikling, Open Source m.v. som TINGhar været med til at fremme i Danmark. 

Derfor bliver siden lavet om til en statisk side, som man stadig kan søge, men hvor de interaktive elementer forsvinder. 

Vi - TING Council - har længe drøftet hvad TING 2.0 kunne være. Skal vi fortsætte med at arbejde for vores principper og mål afgrænset til folkebiblioteksområdet, eller skal vi brede os lidt ud, og arbejde med teknologisk innovation i et bredere perspektiv. Vi ved det ikke, men vi ved at vi ikke er klar til at lægge TING i jorden. 

Så selvom vi vel kan sige "Mission complete", lever TING videre og sitet ligeså - for en tid endnu. 

Det kan så være, at TING - som en fugl Fønix - rejser sig med et nyt formål og med ny energi. 

Tak til alle der har været en del af TING og således har bidraget til fælleskommunal udvikling af biblioteksområdet, hvis lige ikke er set noget andet sted. 

Mange TING hilsner

Bo Fristed