Tag med til DDB Ideudviklingsdag 2014

DDB Ideudviklingsdag 2014

Kom og vær med til at udvikle nye ideer og giv dit bud på, hvordan vi styrker og synliggør det digitale bibliotekstilbud.

Formålet med dagen er at skabe nye ideer til digitale udviklingsprojekter inden for de indsatsområder, som udgør rammen for dette års projektkald til DDB puljen.

Dagen giver inspiration og værktøjer, der kan sætte gang i projektansøgningerne til puljemidlerne og skabe mulighed for samarbejde på tværs af bibliotekerne.

Læs mere om DDB Puljen her

Der vil være mulighed for at arbejde videre med ideer, få indspark og vejledning samt at modne projektideerne i fællesskab. Derudover vil der være oplæg om processen i forhold til ansøgning og vejledning om den gode idebeskrivelse.

Dagen er særlig relevant for medarbejdere på de danske folkebiblioteker, som har konkret erfaring med digitale udviklingsprojekter. Det kan være bibliotekarer, projektledere og udviklingschefer.

ARRANGEMENTET AFHOLDES

Tirsdag den 16. september 2014 kl. 09.30-16.00 på DOK5000 i Odense.

TILMELDING

Tilmeld dig Ideudviklingsdagen her

Tilmeldingsfristen er den 9. september 2014. Tilmelding sker efter først til mølle princippet, men DDB forbeholder sig ret til at justere i antallet af deltagere per bibliotek, hvis der mangler pladser.

LÆS MERE

Dagen vil tage udgangspunkt i de indsatsområder, som er udvalgt til dette års DDB pulje. Du kan læse mere om rammerne for puljen og indsatsområderne her

På DDB's online platform er der lavet et fora til ideudveksling i forbindelse med DDB Puljen. Her kan du dele din egen idé, læse andres og komme med kommentarer. Gå til DDB's online platform.

KONTAKT

Har du spørgsmål angående konferencens indhold, tilmeldingen eller anden praktik, så skriv til DDB@kulturstyrelsen.dk