Syddjurs Kommune ny TING partner

I disse ferietider, er vi i TING Community glade for at kunne præsentere en ny partner i form af Syddjurs Kommune.

For Syddjurs Kommune er Open Source tankegangen bestemt ikke ukendt, da man allerede er involveret i andre Open Source projekter.

"Syddjurs Kommune satser på open source i kombination med agil udvikling, og er eks. med i en gruppe kommuner der arbejder på implementering af sags- og dokumentstandarderne via open source-projekter. Dette sker via deltagelse i APOS-projektet (http://odense.dk/apos) og ved, som den første kommune i landet, at anvende CPR Broker (http://www.version2.dk/artikel/open-source-loesning-skal-spare-kommuner-cpr-opslag-hos-kmd-19019)."

I forbindelse med det nye partnerskab med TING udtaler Syddjurs:

"Syddjurs Kommune har længe haft et godt øje til TING – både grundet den åbne databrønd og fordi der anvendes et open source CMS. Syddjurs Kommune har derfor besluttet sig for at blive TING-partnere. Beslutningen er truffet for at støtte op om et af de få fungerende open source-projekter i det offentlige Danmark, men også så Syddjurs Kommune kan opsætte et testmiljø og arbejde med Drupal og de centrale TING-komponenter.  

Syddjurs Kommune har allerede modtaget bistand og rådgivning fra Århus Kommune, DBC og Styrelsen for Bibliotek og Medier – og ser frem til et fortsat godt samarbejde."

TING Community byder Syddjurs Kommune velkommen i fællesskabet.