Nyt fra udviklingsafdelingen for Brøndprojektet 18.10.2011

Så er der igen nyt fra DBC. Jeg skal beklage at det er så længe siden jeg har ladet høre fra mig, men vi har været igennem en lang analyse og design periode hvor vi teamet næsten 100% har koncentreret sig om at gøre sig klar til at implementere en ny datamodel i Brønden.

Vi er nu ude af analyse- og designfasen har påbegyndt en egentlig implementering.

Datamodellen vil ikke på overfladen betyde nogle ændringer for jer som brugere af brønden. Men dybt inde i brøndens maskinrum sker der nogle ændringer.  F.eks. så går vi fra at have hvert enkelt biblioteks poster liggende til at bruge fællesposter med evt. lokale data tilknyttet.

Desuden så vil der på indberetningssiden til DBC også ske en ændring. Når brønd 3.0 kommer i drift så vil I kun skulle indberette poster 1 gang til DBC. Så skal vi nok sørge for at de sendes fra Brønd til Basis - og hvor de ellers skal ende henne.

Den nye datamodel er også en forudsætning for at bibliotek.dk kan skifte til at benytte brønden. I løbet af 1. halvår af 2012 vil vi begynde at flytte bibliotek.dk over i brønden. Dermed bliver bibliotek.dk nu tilgængelig som en kilde i brønden der kan tilgås af jeres egen ding.TING. Noget der giver videresøgning i bibliotek.dk en helt anden mening.

Vi skrives ved om 14 dage.

Grupper: