Materialevurderinger - relationer til andet end første udgave

Det har hidtil kun været muligt at knytte en Materialevurdering sammen med den udgave af en bog, som vurderingen var lavet ud fra.

Der er nu rettet i relationsdannelsen, så efterfølgende udgaver også kan danne relation til Materialevurderingen.

For at de nye relationer kan dannes, kræves desværre en omkørsel af bogkatalogposterne. DBC ligger ikke inde med gamle leveringer fra Brøndbibliotekerne. Derfor er det op til Brøndbibliotekerne selv, at gensende de bogposter, de måtte ønske at få dannet relationer til.

 

Når poster lægges i brønden kører en funktion, der springer gensendte poster uden ændringer i over. Derfor skal Brøndbibliotekerne enten ændre noget i de poster, der sendes ind (det kan være et datostempel eller lignende), alternativt kontakte DBC inden posterne sendes ind igen, så vi kan slå funktionen fra, mens posterne behandles.

I kan kontakte os via www.kundeservice.dbc.dk.

 

Alt hvad der fremadrettet sendes ind af nye og opdaterede poster vil danne relationer på den nye måde.

 

Der er ydermere rettet i konverteringen, så vurderinger fra før 2007 ikke længere, som hidtil, har den komplette vurdering i DKABM-posten, men kun i DocBook-posten. I lighed med vurderinger fra senere end 2007, er der nu kun en kort indledede tekst i DKABM-postens felt dc:description.

Ønsker man at vise hele Materialevurderingen i sin grænseflade kan man altså nu lave en ensartet behandling af posterne på baggrund af DocBook-posten.

 

Mvh

DBC

Grupper: