Hacklab og det videre forløb

I næste uge bliver der lagt sidste hånd på delrapporten, som samler resultaterne fra hacklabbet. Den bliver sammen med plancher og præsentation fra dagen uploadet her på ting.dk.

Opgaven i projektet er nu, at vi skal have konkretiseret udfordringerne og behovene. Derfor er vi allerede nu i gang med at planlægge den første brugerinddragelse i projektet, hvor målet er at komme brugernes behov nærmere. Her vil arbejdet fra hacklabbet vedr. brugerbehov være gode inputs.

Vi er desuden ved at specificere udfordringen vedr. autentifikation og sikkerhed, hvor vi bl.a. vil besvare følgende spørgsmål: Hvilke udfordringer har vi på de tre involverede biblioteker i forhold til autentifikation og sikkerhed? Hvordan kan vi løse dem? Hvilket setup i forhold til autentifkation og sikkerhed vil være hensigtsmæssigt i bibOS1?

Derudover skal vi til at kigge nærmere på de tekniske udfordringer. Der skal udarbejdes et oplæg til projektets fremgangsmåde i forhold til den tekniske løsning, så vi kan fastlægge, hvilken vej vi går i udviklingsfasen.

Konklusionen må være - der er nok at tage fat på, og vi er i fuld gang:-)

Grupper: