Fredericia Bibliotek har lanceret TING baseret hjemmeside

Så blev det Fredericia Biblioteks tur til at lancere en hjemmeside baseret på Ding.

Fredericia Biblioteks hjemmeside gik i luften mandag den 22. august. Flemming Lippke, Bibliotikar og IT/web ansvarlig, udtaler, "Vi har valgt at bruge standard temaet, da vi synes det er ret flot, enkelt og æstetisk og nu håber vi vores brugere synes om resultatet".

Hjemmesiden hostes hos DBC. Derudover bruger Frederica scheduler modul til tidsplanlægning af publicering indlæg. I Fredericia har man valgt at åbne op organisatorisk, så der nu er ret mange forfattere til at lave indlæg på tværs af teams – med en overordnet redaktion som fungerer som guides/tutorer til forfatterne. Personalet har taget godt imod og er godt motiveret til at formidle.

"Det første feedbacks fra brugere er begyndt at tikke ind – både positive, men også et par sange om hvor god den gamle var", udtaler Flemming Lippke.

TING Community er nok engang glade for at kunne fortælle om lanceringen af endnu en Ding hjemmeside. Vi ser frem til at følge udviklingen af Fredericia Biblioteks hjemmeside og ikke mindst at høre om erfaringerne fra deres arbejde.

Se websitet på www.fredericiabib.dk eller klik på skærmudsnittet herunder.

Grupper: