Filmcentralen.dk i Brønden

Filmstriben (skoler) er nu blevet til Filmcentralen i Brønden.

Filmstriben (skoler) eksisterer ikke længere, og er erstattet af DFI's egen indgang til streaming af film, til brug i undervisningen - www.filmcentralen.dk

Der er d.d. lagt 1327 Filmcentralen poster i Brønden. Kilden har samme submitter som filmstriben (skoler) havde - 150022, så hvis I hidtil har tilvalgt filmstriben (skoler) og ikke ønsker at gøre brug af kilden Filmcentralen, så skal I gå i VIP-basen og fravælge kilden.

Filmcentralen.dk har to indgange - 1 til Grundskolen og 1 til Gymnasiet. Begge er samlet i samme kilde. det betyder at der er 2 x dc.identifier med links til filmene og posterne har også 2 hasOnlineAccess-relationer med samme links som dc.identifier.

De fleste af de 1327 poster rummer lige nu links til de genrelle indgange, henh. www.filmcentralen.dk/gymnasiet & www.filmcentralen.dk/grundskolen. Der vil snarest muligt blive lavet en masserettelse der giver omtrent 800 af posterne direkte links til de konkrete films, og vi regner med at de resterende 500 titler kan tilpasses manuelt i den kommende tid.

 

mvh

DBC

 

 

 

 

 

 

 

 

Grupper: