Esbjergbibliotek.dk - seneste medlem af Ding familien

En god fredagsnyhed fra TING.

Så kan vi byde velkommen til endnu et smukt barn i familien af TING baserede hjemmesider. Esbjerg Kommunes Biblioteker har netop lanceret sin nye flotte hjemmeside for brugerne.

Vi håber at hjemmesiden sammen med alle de andre Ding sites kan inspirere flere biblioteker til at gå med i TING og ikke mindst at udvikle endnu flere TING hjemmesider.

Godt gået Esbjerg. Et stort tillykke fra TING Community. 

 

Gå ind på http://www.esbjergbibliotek.dk/ eller klik på skærmudsnittet herunder for at lære hjemmesiden bedre at kende.

Grupper:

Kommentarer

Flot design

Flot hjemmeside I har fået lanceret. Kan gode lide kasserne og skyggerne. 

Har I beskrevet nogen af de valg som I har gjort som er forskellige fra det typiske Ding.TING design, for det kunne være interessant at starte en dialog om det.

Er det f.eks. bevidst i har fjernet autocomplete på søgning, og i så fald hvad er grunden til det? Bare lidt nysgerrig :-)

I skal nok også have lavet et favicon, så man ikke ser Drupal logoet :-)

I alle tilfælde et stort tillykke.

Tak

Først og fremmest vil jeg lige sige tak for alle de pæne ord, det er rigtig dejligt endeligt at have noget i luften, men vi må jo nok indse at et projekt som dette bliver man aldrig helt færdigt med.

@anker:

Jeg skal nok lige få skrevet lidt mere om vores valg og også få lagt det hele på github så det kan hentes, jeg er bare ret meget i tidsnød lige pt.
Jeg vil dog lige nævne at det ikke er bevist autocomplete ikke pt. virker, men det er noget Bellcom er ved at se på og det kommer nok først op at køre når vi kommer op på v. 1.6.x

Tak for at have spottet favicon'et, den var lige smuttet :)

 

Godt gået!

Det er sjovt at se hvordan de enkelte bibilioteker udformer deres Ding sites - fra København over Rødovre og Helsingør og nu til Esbjerg.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.